Begin dit jaar kwam ik dankzij mijn moeder in aanraking met Pinterest en sindsdien valt deze website binnen de categorie ‘dagelijkse bezigheid’ en heb ik ondertussen tientallen projecten opgeslagen om zelf eens te gaan maken!

M’n eerste DIY (Do It Yourself) ofwel….. lekker-zelluf-doen project is van begin dit jaar, heb er mijn eigen draai aangegeven en ben er nog steeds superblij mee πŸ™‚ Omdat het niet zomaar een ‘ophangertje’ is en’mijn woonkamer nog niet de definitieve inrichting heeft zoals ik wil, staat ie al een aantal maanden op mijn eettafel te pronken. Ik heb ‘m van gebruikt steigerhout gemaakt en is 1×1 meter.

In dezelfde stijl is er ook een klok in de maak, en inderdaad, ook weer een DIY project waar ik m’n eigen draai aan geef! Hopelijk binnenkort meer hierover, zodra ik weer wat tijd heb ga ik er verder mee aan de slag πŸ™‚