Had ik vantevoren geweten hoeveel werk ik mezelf op de hals zou halen, dan was ik er waarschijnlijk nooit aan begonnen…. het is dat er ergens een hoop engelengeduld in mij ligt verscholen, en gelukkig heb ik er volop van gebruik kunnen maken!

4 maanden na de geboorte van Jade moest ik iets om handen hebben om te kunnen ontspannen zonder dat het me energie zou kosten. Niet alleen tijdens haar slaapjes overdag, maar ook mijn rol als nachtouder had een zinvolle invulling nodig.

Ik vond een website waar je een foto om kon zetten in een borduurwerkje, inclusief de hoeveelheid, de soort en de op kleur gesorteerde garen die je erbij nodig had. Zo gezegd zo gedaan en al knikkebollend borduurde ik me door de nachten heen en kon ik de futloze dagen toch nog zinvol doorkomen 🙂

Ik kwam best ver… maar toen ik alles voor een verhuizing goed had opgeborgen is het er niet meer van gekomen om verder te gaan. Jade werd ondertussen ook steeds groter, de nachten gingen steeds beter en overdag heb ik inmiddels mijn handen vol aan ons kleine rondhuppelende dreumesje!

Vorige week besloot ik eerst wat oude projectjes af te ronden voordat ik iets nieuws start want HELP…..! ik heb nog zoveel plannen klaarliggen om uit te voeren!

Het borduurwerkje haalde ik van zolder en nu, een week later, veel sneller dan ik had verwacht, is het klaar en helemaal ingelijst….
Iets meer dan 12000 kruissteekjes is m’n fotoborduurwerkje rijk, het heeft me door de lange nachten heengeholpen, gaf troost tijdens de verdrietige momenten en het vrolijkte me op wanneer er steeds meer duidelijk Jade in te zien was.

Het is me ontzettend dierbaar, nu nog een mooi plekje in huis vinden!!