Dochterlief is vandaag helemaal goedgekeurd tijdens haar afspraak bij de kinderarts en fysiotherapeut! Ze doet nu de dingen die alle kindjes van haar leeftijd doen en we zijn meer dan trots dat ze de 10 weken achterstand in haar ontwikkeling nu al heeft ingehaald 🙂 Gemiddeld zijn kindjes rond hun 2e jaar helemaal bij.
Rond haar 3e jaar hoeven we pas weer terug te komen voor een follow-up, al hebben we binnenkort nog wel een afspraak voor een oogonderzoek om te kijken of haar ogen goed zijn ontwikkeld en geen schade hebben geleden door haar vroeggeboorte, en eind dit jaar/begin volgend jaar hebben we in Zwolle nog een follow-up omdat ze daar 1 week op de NICU heeft gelegen.
Langzaamaan begint de hoeveelheid afspraken voor haar in het ziekenhuis af te nemen, ze mag met recht een supergirl worden genoemd!

We hebben ook nog een rondje gelopen rondom de aanbouw van het nieuwe ziekenhuis, pfoe wat groot en hoog!
Voorlopig is het nog niet klaar, maar het beloofd wat te worden zeg!